Om oss

Om SkyTeam AS

Hos oss i SkyTeam blir kundene ivaretatt på en profesjonell og personlig måte. Våre erfarne regnskapsførere jobber hardt for å sikre at kundene får den hjelpen de trenger for å holde orden på bedriftens økonomi. Vi tar oss god tid til å forstå kundenes unike behov og gir individuell oppfølging for å sikre at vårt regnskapssystem fungerer optimalt for dem.

Vi i SkyTeam har valgt å bruke Tripletex som regnskapssystem, et webbasert regnskapssystem som er enkelt å bruke og gir kundene full oversikt over bedriftens økonomi. Systemet er svært fleksibelt og kan tilpasses til de fleste bransjer, og gir muligheten til å føre regnskap, fakturering, lønn, tid- og prosjektstyring og kundehåndtering, alt på ett sted. Våre regnskapsførere vil hjelpe kundene med å sette opp og optimalisere systemet slik at det passer til deres unike behov, og gir støtte og rådgivning underveis.

Ved å velge oss i SkyTeam som regnskapsbyrå kan kundene være sikre på at de har valgt et pålitelig team som vil sørge for at deres bedrifts økonomi er i trygge hender, mens de kan fokusere på å drive sin bedrift. Vi i SkyTeam legger stor vekt på å ivareta våre kunder og sørge for at de får den hjelpen de trenger for å lykkes.

Effektiv regnskapsprosess med automatisering og integrasjon

SkyTeam har som mål å sørge for færrest mulig kontaktpunkter, fra den første transaksjonen oppstår i virksomhetens kretsløp, til vi avlegger årsregnskapet. 

Vi benytter oss av automatiseringsprosesser og integrasjoner for å redusere manuelle arbeidsoppgaver og unøyaktigheter, og vi integrerer kundenes systemer med Tripletex regnskapssystemet for å sørge for en sømløs flyt av data. 

Dette sikrer at vi kan tilby kostnadseffektive tjenester som frigjør tid og ressurser for kundene våre, samtidig som vi kan garantere at regnskapet er oppdatert og korrekt til enhver tid.

  1. Vi i SkyTeam er et regnskapsbyrå som tilbyr våre tjenester til små og mellomstore bedrifter over hele Norge.
  2. Vi har et team av erfarne medarbeidere som arbeider hardt for å hjelpe kundene med å holde orden på bedriftens økonomi.
  3. Vi benytter oss av Tripletex som regnskapssystem, et webbasert regnskapssystem som er enkelt å bruke, gir full oversikt over bedriftens økonomi og kan tilpasses til de fleste bransjer.